اگر قصد دارید در پایه دهم وارد رشته ریاضی فیزیک شوید این پست را به طور کامل مطالعه نمایید .
اگر قصد دارید در آینده مهندس شوید و در کارهای عمران و ساخت و طراحی مشغول به کار شوید رشته ی ریاضی بهترین گزینه برای شما می باشد . دانش آموزان پایه نهم متوسطه که در سال آینده وارد پایه دهم می شوند و حساس ترین انتخاب خود را برای زندگی آینده که همان انتخاب رشته و شغل در آینده می باشد انجام می دهند . هر یک از دانش آموزان در هنگام انتخاب رشته در پایه نهم و دهم باید به استعداد و توانایی و علاقه خود در مورد رشته ای که می خواهند در آینده میخواهند در آن ادامه تحصیل داشته باشند باید واقف باشند . در مسیر انتخاب رشته پایه نهم به دهم باید از کمک ها مشاورین و والدین بهترین استفاده نمود . گام اول در انتخاب رشته ریاضی این است که آیا به آن علاقه دارید . گام بعدی این می باشد که آیا در دروس مربوط به رشته ی ریاضی مانند درس ریاضیات استعداد و توانایی کافی را دارید . گام بعدی این می باشد که آیا از شغل های مربوط به رشته ی خود آگاهی کامل دارید . در ادامه به بررسی و معرفی کامل رشته ی ریاضی و کتاب های این رشته در پایه متوسطه دوم و همچنین شغل های این رشته خواهیم پرداخت .
یکی از مطالب بسیار مهم و سوال برانگیز برای تمامی دانش آموزان و والدین این است که آیا رشته ی انتخابی ( رشته ریاضی ) در آینده جایگاه و شغل مناسبی را برای فرد ایجاد میکند یا خیر . در واقع هدف هر دانش آموزی از تحصیل رسیدن به شغلی مناسب در آینده می باشد . در سال های گذشته میزان پذیرش دانشجو در رشته ریاضی بسیار زیاد بوده و همچنین بازار کار این رشته در وضیعت معمولی قرار دارد و نسبت به رشته ی تجربی در رده ی پایین تر قرار میگیرد اما به طور قطع در صورتی که در یکی از رشته های معتبر پذیرش شوید آینده ای کاری خوبی خواهید داشت .
در این بخش تعدادی از رشته ها که در واقع در آینده شغل هر دانشجویی می باشد را نام خواهیم برد و جهت مشاهده لیست کامل رشته های دانشگاهی به پست معرفی کنکور ریاضی مراجعه نمایید . تعدادی از رشته ها شامل مهندسی برق ، مهندسی مکانیک ، مهندسی نفت ، مهندسی هوافضا ، مهندسی دریا ، مهندسی دریانوردی ، هوانوردی ، آمار و ... می باشد .
دروس عمومی رشته ی ریاضی که در پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم تدریس می گردد و از منابع اصلی طرح سوال در بخش دروس عمومی می باشد شامل نگارش و فارسی ، عربی ، دینی و زبان انگلیسی می باشد . به جز دروس ذکر شده دروس عمومی دیگری نیز در این رشته تدریس می شود اما در کنکور سراسری ریاضی مورد سوال واقع نمیشود .
دروس اختصاصی رشته ریاضی شامل ریاضیات ، فیزیک ، آمار و احتمال ، هندسه ، حسابان ، گسسته و شیمی می باشد که از منابع اصلی طرح سوال در بخش سوالات تخصصی رشته ی ریاضی است .
برای ورود به رشته ی ریاضی باید :
نمره ریاضی 14 و نمره علوم تجربی 13 باشد .
نمرات دروس علوم تجربی و ریاضی در پایه هفتم و هشتم با ضریب یک و نهم با ضریب 3 محاسبه می گردد .
مجموع سه نمره کسب شده در درس ریاضی و علوم تجربی در پایه های هفتم و هشتم و نهم بدون ضریب در خرداد یا شهریور نباید کمتر از 42 باشد .
مجموع نمرات کسب شده در سال هفتم و هشتم و نهم در دروسی که با رشته ی تجربی مرتبط هستند با درنظر گرفتن ضریب حداقل 252 باشد به عبارت دیگر معدل دانش اموز حداقل 14 باشد تا بتواند وارد رشته ی ریاضی شود .
مشکل اینه که کار نیست و خانواده هم بخاطر آینده و اینا اجبار میکنن بریم تجربی
دقیقا منم الان تو همین شرایط بد موندم دوستدارم برم ریاضی زیادم خوب نیست و دوسش ندارم ولی معماری ... دوستدارم ولی خانوادم پیله کردن به تجربی بنظرتون به علاقم توجه کنم یا حرف اونا
سلام من می خواهم برم رشته ریاضی بعد خیلی دو دل هم هستم و توانایی هم دارم نمره ریاضییم ۱۷تا۱۸است حتی گاهی اوقات ۱۹هم گرفتم اما دو دل هستم از اینکه در کلاس ۱۰_۱۱_۱۲خیلی سخت باشه و نمره مطلوبی رو کسب نکنم در در در سال های متمادی لطفاً کمکم کنید ممنون
دقیقا منم همین مشکلو داشتم اما مشاور بهم گفت که حتما برای رفتن به این رشته نباید بیست باشی
ریاضیات دوران راهنمایی با دبیرستان خیلی فرق داره و اصلا قابل قیاس نیست شما سعی کن نسبت به علاقت انتخلب کنی
مخامبرم ریاضی ولی ریاضیم همچین خوب نیس بنظرتون امیدی هس ؟؟
ارع امیدی هس چون منم ریاضیم خوب نبود رشتمم ریاضیه ولی تونستم ریاضیمو ب ۱۸_۱۹ برسونم با برنامه ریزی و یک دبیر خصوصی خیلی عالی که ازش راضیم