در ادامه متن می توانید قسمتهایی از عناوینی که در فایل مطرح شده است را مشاهده کنید و نسبت به دانلود فایل نمونه سوالات حسابان 2 دوازدهم ریاضی نوبت دوم اقدام کنید
در این مطلب برای شما دانش آموزان عزیز پایه دوازدهم ریاضی متوسطه که به دنبال امتحانات نوبت دوم (خرداد) هستید،نمونه سوال امتحانی حسابان دوازدهم ریاضی نوبت دوم به همراه پاسخ تشریحی ( نمونه اول) قرار داده شده است که می توانید نسبت به دانلود آن اقدام کنید.
در صورتی که نیاز به نمونه سوالات نوبت دوم ( خرداد) بیشتری دارید میتوانید به صفحه نمونه سوالات امتحانی حسابان دوازدهم ریاضی نوبت دوم (خرداد ماه) مراجعه و اگر به نمونه سوالات حسابان دوازدهم ریاضی در نوبت اول (دی ماه) و نوبت دوم ( خرداد ماه) به صورت یک جا نیاز داشتید به صفحه نمونه سوالات امتحانی حسابان دوازدهم ریاضی مراجعه کنید.
1-به سؤالات چهار گزینه ای زیر پاسخ دهید.
الف) نمودار تابع f با دامنه [ a,b]به شکل مقابل است. این تابع چند نقطه اکسترمم نسبي دارد؟
1 )پنج نقطه 2 )شش نقطه 3 )هفت نقطه 4 )هشت نقطه
2- درستي یا نادرستي عبارات زیر را مشخص کنید.
3-جاهای خالي زیر را با عدد یا عبارت مناسب پر کنید.
الف) برای آنکه تابع y =ax +b در دامنه اش هم صعودی باشد و هم نزولي مقدارa باید با ......باشد
ب)تجزیه عبارت x6 منهای یک برحسب x-1 به صورت ....است
4-مقادیر m,n را طوری بیابید که چند جمله ای x2+mx-nبر x-1,x+1 بخش پذیر باشد
5-با استفاده ازنمودار تابع ( f (x که درشکل زیرداده شده است نمودار تابع (g(x) =2f (3 x را رسم کنید سپس دامنه وبرد تابع g را تعیین کنید
6-نمودار زیر مربوط به تابعي با ضابطه f (x) asinbx+ cیاf (x) a cosbx c است با تشخیص دوره تناوب ومقادیر ماکزیمم ومینیمم تابع ضابطه ان را مشخص نمایید
7-معادله مثلثاتی sin xcos x برابر با یک چهارم را حل کنید وجواب های کلی آن را بیابید
8-حاصل حدهای زیر را بیابید
9 -مجانب های قائم و افقي تابع طبق تابع مندرج در فایل دانلود را بیابید
اکنون سعی می کنیم که به کمک نمودار منحنی، خط مماس بر منحنی در یک نقطه را بررسی کنیم. نقطه ثابت می گذرد یک خط قاطع نامیده می شود. روی منحنی نقطه های دیگری را نزدیک تر به B و A زیر در نظر می گیریم. خطی که از نزدیک A و آن نقطه ها را رسم می کنیم. حدس بزنید که وقتی نقاط به قدر کافی به A اختیار می کنیم و خط های گذرنده از Aنقطه می شوند، برای خط های قاطع چه اتفاقی می افتد؟ به عبارت دیگر خط های قاطع به چه خطی نزدیک می شوند؟ را رسم می کنیم. مانند قبل نقاط دیگری را نزدیک تر به AC اختیار می کنیم و خط قاطع A را سمت چپ نقطه Cاکنون نقطه اختیار می کنیم. حدس می زنید برای خط های قاطع چه اتفاقی می افتد؟ به طور شهودی می توان گفت: Aنقطه نزدیک A است به شرطی که نقطه ها به قدر کافی به A حد شیب خط های قاطع گذرنده از Aشیب خط مماس بر منحنی در نقطه شوند.
ب) حال فرض کنید که با ادامه روندی که در قسمت (الف) اختیار کردیم، نقاط انتخاب کنیم. شیب Aبیشتری را نزدیک به خطوط به دست آمده به شیب خط مماس نزدیک می شود. Aبر منحنی در نقطه برای درک بهتر این موضوع، منحنی در فاصله [3,2] رسم f (x)= -x2+10x شده است. در ادامه نمودار تابع در بازه [4/2,2] رسم شده است.
ضمنا برای دانلود نمونه سوالات تمام دروس دوازدهم ریاضی متوسطه در نوبت اول ( دی ماه ) و نوبت دوم ( خرداد ماه ) هم میتوانید به صفحه ی نمونه سوالات امتحانی دوازدهم ریاضی مراجعه کنید.