دانلود رایگان جزوه نگارش هفتم به صورت درس به درس
نگارش هفتم شامل هشت درس می شود . هر درس فعالیت های نگارشی مختلفی از جمله درست نویسی ، تصویر نویسی ، حکایت نگاری و مثل نویسی را شامل می شود.
در این صفحه جزوه نگارش هفتم را برای دانلود آماده کرده ایم.
دانلود جزوه نگارش هفتم به رایگان و بدون پرداخت هیج هزینه ای انجام می شود.
قبل از دانلود هر یک از فایل های مربوط به جزوه نگارش هفتم می توانید تصویری از جزوه را مشاهده نمایید همچنین بخشی از متن جزوه نیز آورده شده است.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص فایل های ارائه شده برای ما ارسال کنید. نظرات شما در ارتقای مطالب این صفحه در به روز رسانی های آینده تاثیرگذار خواهد بود.
در جزوه نگارش هفتم در این بخش هر هشت درس نگارش هفتم به صورت درس به درس ارائه شده است. این جزوه به صورت فلش کارت می باشد. در ادامه بخش هایی از این جزوه را مشاهده می کنید.
درس اول:
در سفر نوشتن، نقطه آغاز حرکت ذهن و خط پایان صفحه دفتر است. بخش های معمول یک نوشته : موضوع ، بندهای مقدمه ، بندهای بدنه یا تنه نوشته و بند نتیجه
یکی از راههای نظم دادن به ذهن و نوشته، طرّاحی ساختمان نوشته است.
طبقه بندی ذهن،گام اول در تهیّه نقشه سفر نوشتن است؛ این طبقه بندی در حقیقت، ساختمان ذهن و نوشتة ما را نشان می دهد.
نتیجه این طبقه بندی ذهنی و تسلّط بر مطلب، نوشتن متنی دقیق و منسجم است، متن های دقیق و منسجم خوانندگان را سردرگم نمی کند. هر قدر فرایند نگارش و طبقه بندی ذهنی کامل تر باشد، نوشته نمود بهتری خواهد داشت. هر نوشته پیش از خودنمایی بر پهینه کاغذ، در ذهن نویسنده طبقه بندی و نوشته می شود.
تنوین نشانه ویژه کلمات عربی است واژه های فارسی (مانند گاه، دوم، سوم، ناچار، ناگزیر و )...و واژه های غیرعربی (مانند تلفن، تلگراف و )...نباید با تنوین نوشته شوند: گاهاً --> گاهی، تلفناً -->تلفنی
درس دوم :
بخش بدنه نوشته به چند بند با موضوع محدودتر تقسیم می شود.
در یک جمله دو کلمه پرسشی در کنار هم نمی آید؛ از اینرو هرگاه همراه با آیا کلمات پرسشی دیگری مانند چگونه، مگر، چرا، کی، کجا و ...به کار رفته باشد،کلمه آیا را حذف می کنیم.
بازبینی یا بازخوانی و اصلاح نوشته را ویرایش می نامیم؛ فعّالیّت های درست نویسی در اصل همان ویرایش نوشته ها می باشد.
ساده نویسی، بازنویسی نوشته با زبان ساده است که در آن به جای واژه های کهن و یا دشوار از کلمات ساده و امروزی استفاده می شود؛ جملات کوتاه به کار می رود و واژه ها در جملاتی با نظم امروزی به کار می رود.
نثر به معنای پراکنده است و در اصطلاح به نوشته غیر نظم (شعر )گفته می شود.
یکی از نقشه های نوشتن و طبقه بندی ذهنی این است که یک موضوع کلّی را به موضوع های خردتری تقسیم کنیم این کار باعث سادگی کار نوشتن می شود و به نظم فکری ما یاری می رساند.
برای دانلود جزوه نگارش هفتم بر روی لینک زیر کلیک کنید. دانلود این جزوه کاملا رایگان است.
بسیار خوب وقابل استفاد می باشد،لطفا از تنوع در طبقه بندی مطالب وبا رنگ آمیزی برای تقریب به ذهن هم استفاده شود،ممنون